2015-11-03 07:53:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Megtorpan az akadályok előtt

Napi horoszkóp november 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Van valaki a környezetében, aki közeledni próbál önhöz, bár ön talán észre sem veszi ezt. Legyen nyitottabb, akkor látni fogja a kedvessége jeleit. Az illetőnek tetszik az ön néha túlságosan is egyenes, szókimondó modora.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Szűz jegyében áll. Ha valakit el szeretne csábítani, most sikerrel járhat, vonzereje kivirul, senki sem tud ellenállni önnek! A munkahelyén jól halad a feladataival, a főnöke is elégedett a munkájával.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön is tudja, hogy a legvonzóbb önben az elegáns, stílusos megjelenése és az okos, szórakoztató egyénisége. Azért, ha lehet, hagyja szóhoz jutni a társát is… Nem igazán díjazza a drámai érzelmeket, nincs szüksége a túlzó romantikára sem. Most különösen boldog a szerelmi élete!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön a részproblémák megoldásában ügyes. Gondolkodása gyakorlatias, mégis, a döntései meghozatalában nagy szerepe van az intuíciónak. Hallgasson az ösztöneire, azok a most kialakult zavaros helyzetben is megsúgják a helyes utat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ön öntudatos, büszke és hiú, őszinte, nyílt és korrekt. Általában kiegyensúlyozott, de konfliktushelyzetben robbanásra hajlamos. Ilyenkor sajnos gyakran elveszíti az önuralmát... A jelenlegi problémája abból ered, hogy a kedvese az utóbbi időben gyökeres változáson ment keresztül, és önnek egyáltalán nem tetszik ez az új irány…

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagy kockázattal járó feladatokat nem kellene elvállalnia. Az akadályokkal szemben kitartóan tud küzdeni, az értelmesség határáig, esetleg az akadályok megkerüléséhez is folyamodhat. Döntéseiben megfontolt, határozott, következetes tud lenni. Fellépése magabiztos, nyugodt, udvarias. A Vénusz a Szűz jegyében áll: csillapíthatatlan vágyat érez majd valaki iránt, de ha szigorúan ragaszkodik az elveihez, nem érheti semmi baj.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz a Szűz jegyében áll együtt a Marssal. Emiatt gondolkodása racionális, cselekvése kissé kimért, és az akadályokkal szemben hajlamos lesz a megtorpanásra. Kényelemszeretetből kerüli most a konfliktushelyzeteket. Óvakodjon attól is, hogy kijelentései miatt valakivel haragban legyen.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Pluto a szigorú Bak jegyében áll, kellemetlen fényszögben az Uránusszal. Lehetséges, hogy alárendelt pozícióba kerül, talán nem is tud ebből kitörni, ilyenkor legjobb vasfegyelemmel követni a felettesei utasításait. Amint lehetősége adódik erre, vonja ki magát az alárendelt viszonyból, keressen új utakat, és valósítsa meg a saját elképzeléseit. A Nap a Skorpió jegyében áll, most sok minden sikerülhet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter a Szűz jegyében áll, de sajnos a hatását nem tudja úgy kifejteni, ahogy kellene. Kapcsolata a kedvesével könnyed, és noha a párja a legnagyobb tisztelettel tekint önre, mégis vannak nehézségek a párkapcsolatában.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Pluto a Bak jegyében áll. Amit eleinte hátrányos helyzetként élt meg, az most megfordul, és meglátja a dolog pozitív oldalát. Lassan, de biztosan minden a helyére kerül.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön uralkodó bolygója, az Uránusz, a Kos jegyében áll. Ez most különösen hajlamossá teszi önt a szertelenségre. A gond csak az, hogy a felmerülő problémák megoldásához vasakaratra és józan mérlegelésre lenne szüksége…

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kellemesen kapcsolódik a Naphoz. Nagyon fog csodálkozni, ha a telefon másik végén egy régi ismerőse beszél majd. Készüljön fel arra, hogy az illető olyan régen elfeledett érzéseket hozhat önben felszínre, hogy hajlandó lenne akár a jelenlegi párkapcsolatát is kockáztatni érte… Várja ki, hogyan alakulnak a dolgok, mielőtt ezt megtenné.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: